Ново и обещаващо интересно от Андре Токев

old is new е новото концептуално заведения на Chef Андре Токев и дъщеря му – Елиза Токева. Едно много различно място, което обещава да разнообрази представите ни за ресторант, като внесе нова концепция и собствен почерк в културата както на хранене, така и на забавление и споделяне на време с приятели.

Както и самото име говори, това е място, което пречупва старото и традиционното през призмата на новото и модерното. Пространството предразполага за всевъзможни мероприятия – от лайв концерти до co-working, а храната и напитките покриват всевъзможни ситуации и поводи – коктейли, храна за кино, сандвичи, хот-дог и много, много други. Конструирано в типичния за Андре Токев стил, менюто е лесно за ориентиране, а предложенията толкова добри, че изборът ще ви отнеме време.

Ние също подходихме смело и поръчахме доста неща, като от всички останахме очаровани.  Спряхме се на салата от водорасли и краставици, изключително предястие със сьомга и ориз, доматена супа със скариди, бабешки пържени картофки с добавка трюфел, както и нудълс с тофу и зеленчуци. Опитах и салатата с октопод, както и тиганчето с наденички икартофи. Всичко беше прекрасно и ви го препоръчвам най-горещо!