Суши с и за приятели a.k.a. Sushi Friends

Има едни страшни сладури, които не само ще ви нахранят супер вкусно, но и веднага ще станат ваши приятели. Това са The Feredjanov Brothers или просто Sushi Friends

Ако сте виден столичен бохем, то със сигурност вече знаете за епичните суши понеделници, които до съвсем скоро се подвизаваха с Bar Backyard. Това е единственото по рода си начинание, което си стана традиционно време с и за приятели, на по суши сет или рамен в по-студените дни.

 

Хем си в любимия си бар, хем си пийваш коктейли и слушаш приятна музика, хем се виждаш с обичайната групировка, но в атмосфера, в която реално може да си кажете и нещо по-различно от „наздраве“. Ако случайно не сте ги посещавали, то наистина е крайно време да го направите, вече в BarMe.

Освен този мейджър брейк в културата на суши наслаждаване, можете по всяко време да си поръчате и за вкъщи, както през BG MENU, така и през сайта им. Може да се свържете с тях, ако имате нужда и от суши приятели за по-голямо събитие.

А това, което е най-пикантно, са малко по-специалните мероприятия, в центъра на които се поставя рамена или супата Том Ям, които гарантирано са гига вкусни! Те се случват малко по-рядко и за целта трябва да следите събитията им във Facebook и да запазите място и купа предварително, защото боят за тях е почти реален.

Като цяло, препоръчвам ги да ги следите внимателно, да ги пробвате, ако не сте, защото ще се погрижат за вас като за приятели. Гарантирано.